vineri, 5 septembrie 2008

Toate vechi

Nimic nou: Traian Ungureanu nu s-a dezis, cum era de aşteptat (ba nu, eu credeam că va admite chiar şi el rahatul mâncat, în ultima clipă), de mizeria tardivă, inutilă, uluitoare a PD-L, sub oblăduirea bănuită şi logic subînţeleasă a prezidentului Băsescu. Este de râsul lumii, omul ăsta, TRU, e chiar binişor dus pe mirişte! Avramescu a părăsit grabnic şleahta fără spinare a pedeleilor, M. Cărtărescu a produs un editorial vituperant, de zile mari, la adresa aceloraşi în EVZ. Traian Ungureanu rămâne. El va sufla până în ultima clipă în dosul pe care l-a pupat, doar-doar păpuşa sa politică favorită nu va pierde tot aerul.

Ce nu m-a lăsat pe mine să cred că Traian Băsescu nu e implicat: ieşirea lui Vadim Tudor la conferinţa de presă, unde a insistat asupra iniţiativei 100% pedeliste a alianţei cu viaţă determinată, de două luni, PD-L - PRM. Chiar a subliniat, oratoric, că Băsescu nu s-a amestecat. Probabil a fost parte a înţelegerii: noi te susţinem la vicepreşedinţie tu, ciocu' mic, nu ştii nimic de Băsescu. Pe cine se bazează ei că va păstra secretul! Haha. Ce a declarat locatarul Cotrocenilor nu mai reproduc, oricum nu-l cred. PD-L nu a făcut niciodată un pas politic fără a avea în cască vocea ofiţerului de marină.

Nu-mi convine să asist la asemenea mârşăvii politice, dar nu pot să nu-mi frec satisfăcut palmele: acum ce mai zic formuiştii ce spurcau pe toată lumea, pe toţi cei care aveau un cuvânt critic la adresa îngerilor pedele şi a preşedintelui?

Niciun comentariu: