vineri, 3 iulie 2009

Amestecate

Nu pot stăpîni tumultul zilelor de vară, nici cu o agendă şi nici cu un calendar (fiindcă acestea se pot măslui), azi nu eram prea convinsă că-i vineri, eram de fapt, indecisă: joi sau vineri? părea şi una şi alta. Însă marele eveniment al acestei zile este că am primit o scrisoare pe hîrtie, un bilet scris de mînă cu tot dragul. Mmm.

Mai voiam să scriu cîteva vorbe despre noua mea preocupare pentru bijuterii făcute de mînă, de fapt, noua veche coţofeneală, şi un pic despre Rusoaica, o carte care-mi aduce aminte, nu ştiu de ce, de Sadoveanu, însă am nişte minunăţii de răsfoit. Şi oftat (şi-apoi, să nu fii material-ist cu aşa cărţi?)

---
a, şi despre înmaieuaţii cu maşini care ţin neapărat să străbată toooată străduţa îngustă, cînd pot ieşi imediat la dreapta la bulevard; iar eu, biet călător, unde să mă dau din calea lor, să mă sui în copac?

5 comentarii:

simina spunea...

Da, confuzia asta am resimtit-o si eu toata ziua... Si ca sa mergem mai departe cu coincidentele, trecand peste dragostea fata de handmade jewelry, ghici ce carte citesc acum???? Ai ghicit, Rusoaica! De altfel, una dintre cerintele chestionarului pe care l-am completat pe blogul meu era sa deschid cartea cea mai la indemana la pagina 18 si sa copiez randul 4, ceea ce am si facut!:)
Te pup cu drag!
Simina

luiza spunea...

bijuterii făcute de mână? unde, unde? :D

ar fi o treabă dacă am inventa un fel de linii aeriene, pentru pietoni, care să lege un copac de altul. imaginează-ţi ce frumos ar fi să cobori copoul aşa, pe deasupra... 2 dezavantaje: nu te mai apără nimeni de ciori şi de soare.

cristians. spunea...

Oh. Fetelor...

Hiacint spunea...

Simina, bun venit la noi la masă. Cum ţi s-a părut Rusoaica?

Luiza, e o categorie in sidebar cu handmade, dar depinde ce îţi place, breslo.ro e o resursă cu posibilitate de a da dependenţă (eu foarte serioasă). Mă amuz gîndindu-mă la un vis de copil: fotoliul zburător! ee, dacă se mai aşază şi-o cioară, ce? E fotoliul zburător care m-ar scăpa de şantiere şi înmaşinaţi :)

cristians. spunea...

Să scapi de modernitate, adică. Ce-o să zică ALŞ, că eşti bovarică. ;)