vineri, 11 iulie 2008

Categoria "Cu poalele-n cap"

Încă o pasăre de curte:

"Astfel, cetăţenii europeni ai României sunt îndemnaţi subtil să accepte situaţia de fapt, să se resemneze şi să se integreze în sistemul ticăloşit care, iată, cu toate strădaniile preşedintelui, nu poate fi învins. În consecinţă, Traian Băsescu face figură de lup solitar când încearcă să readucă în actualitate dezastrul din justiţie, să amintească de legăturile magistraţilor cu capii lumii interlope, de practicile lor incorecte, de corupţie."


Ce strădanii, mă, stimabilă curco? Scandalurile din presă, înjurăturile de birjar, mitocănia, editorialele vărsate pe cale orală, sorcova cu scrisorile patetice? Asta numiţi voi luptă? Conform căror prevederi din fişa postului? Are guvern, măcar? Are majoritate în Parlament? De ce vorbiţi aiurea, măi, cretini cu diplomă? Ăştia pe ce lume trăiesc? Mă întreb retoric, cine să-mi răspundă?

CULCER: DNA, cuiul lui Pepelea

7 comentarii:

Anonim spunea...

Nu-ţi răspunde nimeni pentru că toată lumea doarme şi chiar dacă le pui imnul la volum maxim nu se mai trezesc!

cristians. spunea...

Eh, la înjurăturile mele nici nu ai cum răspunde. Avem de-a face, Tiq, cu o blogosferă ticsită cu înalte feţe, degrabă supărătoare, degrabă calomniosensibile, delicateţuri, gourmandise. Am ieşit pe web, ne expunem alesele opinii, dar ne e teamă de atacuri, de argumente contra, de derapaje. Nişte dumnezei de www cu curul gol. Cenzuraţi, oşteni!

Anonim spunea...

Cristi, şi eu sunt frustrat de faptul că pe zi ce trece sunt din ce în ce mai virusat din cauza sistemului bolnav din TOATE domeniile şi mai ales din cauza societăţii în care trăim, chiar şi pe starlog am încercat să scot în evidenţe unele aspecte. Nu ne aude nimeni, degeaba...! Lătrăm fără folos! E un zgomot de fond miserupist care ne îneacă acest lătrat!

Anonim spunea...

stradanii =)))))))))))

Anonim spunea...

Mihai Popescu are 24 de ani, din Timisoara si are nevoie urgenta de 40 000 de euro pt o operatie pe creier in Germania pt a extirpa o tumora. Intra pe site-ul sau www.mihaipopescu.com si citeste poveste lui… Haideti sa-l ajutam! www.mihaipopescu.com

cristians. spunea...

Foarte potrivit acest anunţ exact la acest articol...Eficient.

Anonim spunea...

Ce facem cu ceilalti 22 de milioane de "tumorati"?