duminică, 31 ianuarie 2016

Mărețul salt de la triulă la patrulă

Partidul România Unită vrea să înființeze patrula. Acest partid, mai degrabă quasi-anonim, găsește că România a parcurs cu succes pașii necesari între doiulă și triulă și acum poate aspira deja la statutul de patrulă. 

"Patrula lui Vlad Țepeș" ar urma să se numească noua organizație de cercetași, de pionieri și de șoimi ai patriei. Sau, de ce nu, în traducere germană: "Tsepesch Jugend".

Conform liderului PRU, Bogdan Diaconu, statul român nu ne apără îndestulător, ca atare "trebuie să dăm un semnal că România nu e un sat fără câini." 

Da, România este, a fost și va fi mereu un sat cu câini! Ca să facem cunoscut și respectat acest adevăr strămoșesc, vom lupta pân' la unu'. La două luăm pauza de masă și apoi, pe la trei, hai trei jumate, patru făr-un sfert, reluăm lupta!

"Patrula lui Vlad Țepeș" va veghea ca cei sărmani și uitați de autorități să nu fie victimele interlopilor, tâlharilor - se mai spune în platforma-program a PRU. Ia ghiciți: cine-s interlopii, tâlharii care sug sângele boborului? Țiganii, clar. UE. Germanii. Occidentul.

Căci doar n-or fi alți români. Doamne feri! Românii sunt un neam pur, decent și atât de cast încât se înmulțesc prin segmentare, nu prin copulare. 

V-ați da copilul la patrulă? Așteptăm răspunsurile dvs la numerele de telefon cunoscute.

Niciun comentariu: