luni, 18 noiembrie 2013

Nuanțe de herpes

Doi cercetători excentrici (cum altfel!) belgieni au testat bacteriologic și toxicologic zece cărți luate aleatoriu de la o bibliotecă publică. Toate conțineau urme de cocaină! Nu îndeajuns de multă cocaină, totuși, încât o lectură asiduă să te poată transporta direct în ringul de dans o noapte întreagă, fără a simți oboseala. 

Asta nu-i totul. Pe lângă praful de coca, belgienii au identificat în, de exemplu, paginile cărții-balsam pentru multe gospodine aflate în căutarea libidoului pierdut - Fifty Shades of Gray - germeni de herpes. Articolul din Le Point (16/11/2013) nu precizează dacă e vorba de herpes vaginal sau bucal. 

Dar, date fiind valențele romantico-erotice ale cărții lui E.L. James, nu m-aș mira ca herpesul din pagini să fie vaginal. Poate că unele cititoare, mai distrate sau, din contra, prea prinse în chingile intrigii, își înmuiau degetul în vagin pentru a răsfoi mai comod, pentru a evita să dea două pagini dintr-o dată.

4 comentarii:

Claudiu spunea...

Cu un aparat suficient de sensibil, și pe bancnotele de dolari, nu mai rețin denominația - dacă nu pe toate, se pot găsi oricând urme de cocaină.

cristians. spunea...

:)
Astia nu au auzit de spalare de bani?

cristians. spunea...

Imi poate spune cineva daca mi se vad comentariile? De cand cu link la g+ toate s-au dat peste cap. O porcarie.

Claudiu spunea...

Se văd. Iartă-mi întârzierea :)