duminică, 26 august 2012

Structuri defensive

O fată în cârca unui băiat care o cară șerpuind instabil pe sub iluminatul public, supus, dispus și mirosind a transpirație acră - sudoarea sclavagismului, a șerbiei pe moșia lui Eros. Fata îl strangulează cu brațele ei osoase, picioarele i se-mbulzesc, strivind băiatului, strâns împletite, abdomenul crud. Din postura lui de capră bipedă poate simți că tenișii fetei put, nu prea grațios, a cauciuc încins și a lapte prins. Ea țipă, speriată de-o închipuită primejdie, cu gândul la cine știe câți alți băieți sau bărbați zăriți în treacăt sau minuțios observați de-a lungul serii. El rage măgărește, pe trei voci, nebănuind că nu-i el alesul. El e doar măgarul acestei seri. Și, până să apară altul, măgarul serii ce vine.

2 comentarii:

cleosejoaca spunea...

Ori poate ea nu e aleasa, ci doar un volum de fată ce strânge vreme de-o promenadă în menghina picioarelor ei osoase golul săpat în el de absenţa Catârcii.

cristians. spunea...

Imposibil! Bărbații nici nu prea aleg. Mai ales la vârste fragede, la primele relații, aleg fără nici un discernământ, otice iese în cale.

Nu am nici cea mai mică îndoială că, în scena prezentată de mine, e exact așa cum spun. Chiar și ceea ce am născocit e adevărat. Sau urmează să fie.