marți, 22 martie 2016

incorectitudinea politică

Guvernul belgian „se teme” că alți teroriști s-ar putea afla încă în libertate. Hai, serios? Poate să și parieze că ei se află în libertate, câteva zeci de teroriști deja antrenați, intoxicați cu ură și gata spălați ideologic pe creier, plus încă alte mii de potențial radicalizabili - în cartierele asfixiate cu imigranți neintegrați. Neintegrați, pentru că, nu-i așa, europenii respectă diferența, multiculturalitatea, cu o religiozitate nedemnă de laicitatea, altfel, peste tot proclamată.

Celălalt terorist, Salamul acela recent capturat în Bruxelles, locuise în ultimele luni la cîteva blocuri de propria familie, care, bineînțeles, nu fusese la curent cu situația locativă a fiului criminal... Cum am mai notat și-n alte dăți, este imposibil, logistic și din punct de vedere al HR, să supraveghezi polițienește țări întregi și, astfel, să previi 100% orice atac terorist. Prin definiție, asemenea atacuri sunt imprevizibile, se bazează pe lașitatea atentatorilor și pe vulnerabilitatea extremă a victimelor alese ca țintă. Presiunea și criticile îndreptate contra serviciilor secrete sunt numai parțial justificate.

Coercitiv, eu i-aș teroriza pe atentatori la ei „acasă”, în banlieues. Complicitatea vecinilor, a familiilor lor, a „musulmanilor pașnici” este dubitabilă doar pentru cine nu dorește să o vadă. Complicitate prin tăcere, minciună prin omisiune, omerta, o cultură a muțeniei față de abuzuri - obiceiuri aduse de imigranți în Occident din țările lor de origine și întreținute minuțios prin „educație” și prin autoizolarea în ghetouri. Detest armata, dar le-aș ocupa militar cartierele, aș trimite soldați să mărșăluiască acolo, chiar să tropăie ostentativ, să „terorizeze” prin prezența permanentă. Domnia legii trebuie să se întoarcă la ea acasă.

Este singura alternativă pe care o întrevăd acum la expulzarea masivă.

Pe când europenii estici își aflau, în sfârșit, libertatea să circule nestingheriți și să-și caute un loc de muncă mai bine plătit în Occident, Occidentul se ocupa deja cu supraproducția de șomeri etnico-religioși, provenind din suburbii. Dar cu aceia se iubea pasional & vinovat (vinovăție întreținută de trubadurii anticolonialismului), iar pe estici îi primea cu reticența și cu disprețul pe care refuza să le proiecteze asupra fiilor „asupriți” ai fostelor colonii, dovedind o „corectitudine politică” cu dublă măsură, șchiopătândă. Până-n ziua de azi, acest dublu tratament se perpetuează. 

Sub anatema idelologică aruncată de Stânga, occidentalii refuză să admită că au o problemă cu islamul radical, care este tot islam, așa cum ortodoxismul legionar a crescut tot din trunchiul ortodoxiei sau oribilele cruciade - din trunchiul catolicismului. De ce nu protestează musulmanii occidentali pașnici (integrați) contra violenței acestor „oi rătăcite”? Poate din cauză că sunt „ostaticii” acestei minorități de brute care face legea în cartierele lor? Sau poate că e din cauză că nu există musulmani integrați?

13 comentarii:

Unknown spunea...

>Presiunea și criticile îndreptate contra serviciilor secrete sunt nedrepte.

Nu sunt de acord cu tine, e 100% vina lor. Belgia e cunoscuta de ani de zile ca un cuib pentru extremistii islamisti. Faptul ca nu au putut preveni atentatul e inexcuzabil!

/rs

cristians. spunea...

Daca imi poti demonstra cum se poate preveni orice atentat... jos palaria! Oricine, oricand putea intra intr-un hol de aeroport, cu 20 kg de valiza, si sa se arunce in aer! Cum ai putea preveni asa ceva?

O fi si vina lor, nu zic nu. Insa nu 100%. Zonele locuite de ASTIA trebuie sa fie transformate in zone ocupate, militarizate. Iar protestatarii pentru drepturi civice si contra accesul la informatii private - gura inchisa.

Unknown spunea...

Pai nu sunt oameni normali care s-au trezit de dimineata urat si au zis ha sa bombardam un aeroport.

Sunt extremisti cu experienta, cu vizite si contacte prin Siria sau mai stiu eu unde. Imposibil sa nu fie pe ceva lista cu problematici pe undeva.

cristians. spunea...

aia da!

cristians. spunea...

O sa editez, si scriu `partial nedrepte` :)

Anonim spunea...

Nu e drept sa acuzam si sa ne holbam la hoardele de amarati care fug dintr-un iad terestru spre o lume mai buna, desigur, in mintea lor. Nu acei amarati comploteaza si ucid alti amarati, de data asta, unii occidentali, care chiar traiesc intr-o lume ‘civilizata’. Oamenii au migrat de cand ne stim spre un teren mai bun, unde sa traiasca mai bine. Dupa ce au dat din ce in mai bine si s-au inventat banii, care aduc puterea si fericirea, oamenii puternici au vrut sa fie si mai fericiti si ca sa mai produca bani s-au gandit ca pot vinde bombe - chestii inteligente unor tribali marunti. In schimb au luat de la tribali resurse, precum petrol si cocaina, care sa le satisfaca si mai intens sentimentul de implinire. Nu s-au gandit civilizatii, fericitii si puternicii ca isi cumpara propria moarte - sau daca nu a lor personala, a unor muciosi care nu au ce cauta in aeroport sau metrou sau pur si simplu pe strada, ‘neprotejati’.

Unknown spunea...

"Esec major al politiei belgiene: un politist din orasul Malines stia de anul trecut unde se ascunde creierul atentatelor din Paris, dar colegii sai nu au transmis informatia politiei din Bruxelles"

http://www.hotnews.ro/stiri-international-20890593-esec-major-politiei-belgiene-politist-din-orasul-malines-stia-anul-trecut-unde-ascunde-creierul-atentatelor-din-paris-dar-colegii-sai-nu-transmis-informatia-politiei-din-bruxelles.htm

/rs

cristians. spunea...

Ador, ah, mesajul stângist, tiermondist, scris de Anonim mai sus. Este mesajul tipic al antifa, femen și-al altor organizații ecoleftieshit fără căpătâi. Noi suntem responsabili, occidentalii, rasa albă e fierea, bestia și veninul acestei lumi.

Acest gen de raționament care pune intenționat, și pervers, la o parte realitatea: și românii (ungurii, polonezii, italienii, irlandezii, chinezii etc) emigrează! Însă nu știu cum se face că ei nu încep, ca sub hipnoza prostiei (și a tradiției de căcat) să se activeze în teroriști, odată integrați în societățile care-i primesc și le oferă casă și masă.

Nu știu cum se face!

Și eu sunt om amărât, poate că am un venit mai mic decât cel câștigat, ca ajutor social, de un pui de imigranți (la a treia generație în Vest). Și nu cumpăr cocaină cu ultimul bănuț, nici nu beau petrol ca să mă arunc apoi în aer.

Opinii din astea urechiste (ipocrit-umaniste) nu sunt bine primite pe acest blog, cel puțin de când scriu eu pe el...

Auzi tu, noi le vindem bombele cu care să ne arunce în aer. Pentru că avem vina de a fi bogați. :))

cristians. spunea...

@RS: da, am aflat și eu. Eu merg mai departe cu bănuiala, și cred că asistăm la ceva de genul reacției dubioase a poliției și mass-media dupa agresiunile sexuale de la Koeln. Am impresia că poliția belgiană a ezitat dintr-un motiv similar (din nou acel cartier din Bruxelles, din nou imigranți musulmani).

Corectitudinea politică a deveni o ciumă. La început ne-a interzis cuvinte, denumiri, definiții. Acum, observ, pune piedici inclusiv unor investigații și acțiuni ale poliției.

cristians. spunea...

Revenind la Anonim: nici măcar nu am scris în acest text contra migranților! Sunt suficient de informat cât să fi aflat și eu că și noii teroriști sinucigași s-au născut și au crescut (fără educația aferentă) în Occident.

Anonim spunea...

Opiniile mele is departe de a fi unele ipocrit-umaniste. Poate doar umaniste. :) Amaratii suntem noi, oamenii simpli care cauta un sens, o linie (nu de cocaina), o directie. Unii, si mai amarati, mai din mijlocul orientului, cauta simplitatea asta.

Auzi tu, dar sa auzi bine de data asta, nu-ti place sa te plimbi cu masina uneori?

Auzi tu, politica asta isi bate joc de noi. Iar noi o comentam fara nici o valoare.

Unknown spunea...

Da, e oribil ce se intampla cu cei de stanga, spalati pe creier rau de tot. Ajung sa-si ceara scuze victimele in fata atacatorilor.

"Member of German Left Youth Party Apologizes to Refugees on Facebook After Alleged Sexual Assault by Migrant"

http://www.breitbart.com/tech/2016/02/16/member-of-german-left-youth-party-apologizes-to-refugees-on-facebook-after-alleged-sexual-assault-by-migrant/

/rs

cristians. spunea...

@ Anonim:
Dacă „amărâții” din Orient caută simplitatea caprei sau a cămilei, nu înțeleg de ce vin să respire aerul nostru capitalist, viciat, și să se uite la pornografia noastră liberală. De ce nu stau în grădina Edenului de unde au plecat? De ce nu luptă contra tiranilor care le supun țările? Sau, dacă vin, și sunt bineveniți din partea mea, de ce încearcă să ne schimbe pe noi? (unde nu mai sunt de acord)

Occidentul era un tărâm liber, imperfect, dar cea mai bună dintre orânduirile posibile (aplicate) până acum. Când o să inventeze niște oameni luminați altă orânduire, mai bună pentru individ decât democrația liberală, o să trăim bucuroși și-n aceea. Deocamdată, ne mulțumim cu democrația așa cum este ea, imperfectă.

Nu dau imperfecțiunile democrației pe un stat autoritar (de tip Putin sau Erdogan). „Government is not the solution to our problem. Government is the problem.” R. Reagan

Nu am înțeles chestia cu plimbatul cu mașina. :) Să mă plimb îmi place fie pe jos, fie cu bicicleta. Cu mașina, nu se numește plimbare.