sâmbătă, 17 decembrie 2016

Wash The Putin Away!

"As Obama put it Russia “doesn’t produce anything that anybody wants to buy except oil and gas and arms. They don’t innovate.”

However, he warned “they can impact us if we abandon our values. Mr Putin can weaken us just like he’s trying to weaken Europe if we start buying into notions that it’s OK to intimidate the press, or lock up dissidents, or discriminate against people because of their faith or what they look like.”

7 comentarii:

Unknown spunea...

Da, asa e, Putin e vina pentru tot ce e rau pe lumea asta.

/rs

cristians. spunea...

Nu a zis nimeni ca pentru tot. Doar ca pe de alta parte e uluitor ca tu încă ii mai iei apărarea

Unknown spunea...

Ii iau apararea pentru ca nu am vazut un presedinte mai demonizat in presa vestica.

Am citit razand articolul de zilele trecute in care o sursa anonima, bineinteles, l-a pus personal pe Putin la carma atacurilor cibernetice asupra americanilor. Penibil!

Astept articolele in care e blamat pentru moartea ambasadorului de astazi. Or sa apara asa cum au aparut articolele in care e blamat pentru ce se intampla in Siria, asta in timp ce pe alta pagina Obama e laudat.

/rs

cristians. spunea...

Îmi pare rău, dar ești total defazat. Eu nu am viziunea asta asupra lui Putin dinspre Obama, ci dinspre faptele lui, pe care nu știu dacă sa le calific jalnice sau primejdioase. Un dobitoc, șef discreționar al unei țări sărace, care înțelege politica internațională ca pe o demonstrație de forța bruta. Un vânzător de petrol și gaze. Patron peste sărăcie lucie. Cei ce vor cu Rusia vor de teama. Nici dracu nu merge într-acolo de buna voie.

cristians. spunea...

Părerea mea e ca nu e demonizat suficient. Săracul Putin. Iată-l si victima unei neînțelegeri. :)

Unknown spunea...

Eu zic ca tu esti ala defazat, nu-ti prinde bine Scinteia Times zilnic! :)

/rs

cristians. spunea...

As zice să-ti măsori măcar vorbele pe care le spui despre mine personal, că în rest nu văd nici o speranța in ce te privește. Nu mă interesează încremenirea ta in anumite opinii, cât faptul că îmi vorbești așa cum nu cred ca merit.

Asta e ultima adresare civilizată pentru tine. După aia, putem trece și la pule, dacă într-acolo te îndrepti.

Mi-ar plăcea să-ti revii puțin in ce ma privește sau să îmi dai pace, dezinteresandu-te complet de activitatea mea. Nu ma deranjează nici una dintre variante.

Cu tine e greu să se vorbească argumentat în ultimul timp. Mi-e groaza să îți găsesc comentariile scoase direct din colon. Pentru că mă disturbă în mod gratuit și nu am nevoie de așa ceva.

Sper să înțelegi și să mă lași. Dacă nu poți altfel. Eu am încă o mână întinsă către tine. Dar nu știu dacă mai am cu cine... :(