miercuri, 4 iunie 2008

Axiomă

În zonele cu semnificative investiţii private (vezi aria "şomaj zero" din Vestul ţării), dar... private de investiţiile de infrastructură de care se bucură tocmai acele regiuni în care, economic, nimic nu se petrece s-a votat masiv cu Dreapta: PD-L, PNL. În oraşul meu, PSD nu a prins nici un loc în Consiliul Local şi sunt mândru de asta!

În judeţele obişnuite cu umbrela partidelor paternaliste şi care beneficiază sub orice orânduire de purcoi de bani publici pentru infrastructură, singurele investiţii fiind cele făcute de fucking Stat, s-a votat preponderent cu PSD. După atâtea dovezi de corupţie aduse în defavoarea liderilor acestui partid, în ciuda asupririi ciocoieşti - politică judeţeană - duse de baronii locali cei, iată, veşnici.

Adică, m-am îngreţoşat să-mi scrie mie în ziar CTPopescu despre şoseaua lată, cu 4 benzi ce străbate Buzăul. Mi s-a făcut, pur şi simplu, rău! Să vină să vadă drumurile judeţene şi naţionale din Arad şi Timiş, adică astea pe care se fac grosul exporturilor ţării. Căile de intrare şi ieşire din ţară. Prima impresie cu care ne prezentăm înaintea străinilor veniţi din Occident. Sparte, cârpite, înguste, ruşinoase, ofensatoare pentru nişte cetăţeni care totuşi aduc bunăstare ţării.

Niciun comentariu: